Το Theater Labs είναι εργαστήρια υποκριτικής που έχουν σαν στόχο να γνωρίσουν σ’ όλους τον “Θαυμαστό Κόσμο” του Θεάτρου.
Παρολα αυτά δεν θέλουμε να σας μεταδίδουμε ωμές πληροφορίες που μπορεί να ξεχαστούν την επόμενη μέρα. Θέλουμε να βιώνετε μαζί με μας καταστάσεις και συναισθήματα, να συζητάμε, να προβληματιζόμαστε. Γι’ αυτό θέλουμε να σας αναφέρουμε κάποιες δράσεις, που έχουν δρομολογηθεί για να πραγματοποιηθούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σπουδαστής του Theater Labs δεν επιβαρύνεται οικονομικά για να πάρει μέρος στις δράσεις, εκτός από το ποσό συμμετοχής του στις εκάστοτε εκδρομές.
1.

Ταινίες μικρού μήκους

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως το Theater Labs θα γυρίσει ταινίες μικρού μήκους με τους σπουδαστές του, για λόγους εκπαίδευσης και όχι μόνο. Ένα αρχειακό υλικό που θα το έχετε στο ράφι με τις ταινίες σας και θα είναι το ωραιότερο έργο της συλλογής σας. Επειδή θα παίζετε εσείς.

Σενάρια υπάρχουν ήδη πολλά αλλά περιμένουμε και από νέους συγγραφείς να στείλουν καινούργια και να δουν την ιδέα τους να υλοποιείται. Για πιο πολλές πληροφορίες οι επίδοξοι και μη συγγραφείς μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στο τηλέφωνο 6945665851 ή με email στο Babisaronis@gmail.com

Το καναλι μας
2.

Δράσεις κοινωνικού περιεχομένου

Επειδή όλοι μας, ηθοποιοί και μη, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι, θα κάνουμε πολλές δράσεις με κοινωνικό σκοπό.

Παραστάσεις για παιδιά που δεν έχουν την οικονομική άνεση, ούτε την δυνατότητα να πάνε στο θέατρο.

Βίντεο με θέματα της κοινωνικής επικαιρότητας όπως bullying, ρατσισμός, κακοποίηση και άλλα, θα ενταχθούν στα σχέδια μας.

Επισκέψεις σε ορφανοτροφεία και λοιπούς χώρους που φιλοξενούν παιδιά, για να παίξουμε και να μιλήσουμε μαζί τους. Και αν μπορέσουμε να τους χαρίσουμε λίγες στιγμές γέλιου και ξεγνοιασιάς.

Τα Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά 2015 προς 2016 καταφέραμε να συγκεντρώσουμε διάφορα είδη και να ενισχύσουμε ένα χώρο στο Πειραιά “δεν λέμε ποιο, γιατί δεν υπάρχει λόγος” και ελπίζουμε του χρόνου να μπορέσουμε να κάνουμε ακόμα πιο πολλά.

3.

Σεμινάρια

Επειδή εμείς δεν θέλουμε να λέμε πως η δική μας άποψη και ο δικός μας τρόπος είναι ο καλύτερος και επειδή πιστεύουμε στην πολυφωνία, οργανώνουμε σεμινάρια από ανθρώπους του χώρου, διαφόρων ειδικοτήτων, (ηθοποιούς σκηνοθέτες, σκηνογράφους κ.α.) που θα μας πουν την δική τους άποψη και θα μας βοηθήσουν να δούμε τα πράγματα από τη δική τους οπτική γωνία. Στόχος μας είναι να γίνουν και εργαστήρια όπου αυτό είναι δυνατόν για να μην είναι ξερά λόγια αλλά να τα μάθουμε στη πράξη.

Να τονίσουμε πως αυτά τα σεμινάρια είναι δωρεάν για όλους τους σπουδαστές των Theater Labs.

4.

Εκδρομές

Να μην πάμε και μια εκδρομή βρε αδερφέ; Θα το συνδυάσουμε όμως. Θα πάμε Επίδαυρο ή Αρχαία Ολυμπία ή Δελφούς ή…. Θα μάθουμε για το χώρο από ξεναγούς που θα έχουμε μαζί μας, θα δούμε τους χώρους από τους οποίους ξεκίνησε η αρχαία τέχνη του θεάτρου και μετά….

Καμία εκδρομή δεν είναι καλή αν δεν συνοδεύεται από καλό φαΐ. Σε επιλεγμένες ταβέρνες και εστιατόρια θα ξεκουραζόμαστε και θα συζητάμε, θα χορεύουμε και θα περνάμε καλά.

Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με τα Theater Labs προσφέρουν όλο αυτό το πακέτο σε πολύ προνομιακές τιμές.

Και επίσης μπορείτε να φέρετε και όποιον θέλετε μαζί σας. Οι εκδρομές είναι ανοιχτές για όλους.

5.

Εκπτωτικά κουπόνια

Πολλά θέατρα και συνεργαζόμενοι χώροι έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να μας προσφέρουν εκπτωτικά (σε κάποιες περιπτώσεις και δωρεάν) κουπόνια για τις παραστάσεις και τις δράσεις τους. Συνεχίζουμε την επικοινωνία και με άλλους χώρους και σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα.

Επίσης σε όλες τις επαγγελματικές παραστάσεις του Theater Labs υπάρχει μειωμένο εισιτήριο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τα κουπόνια αυτά, είναι να είστε εγγεγραμμένοι μαθητές των Theater Labs.