“Κάνε το όνειρο σου πραγματικότητα.
"Γιατί το θέατρο είναι για όλους"”

Μπάμπης ΑρώνηςΚαλλιτεχνικός Υπεύθυνος Theater Labs

Οι ομάδες ενηλίκων των Theater Labs αποτελούνται από νέους σε ηλικία αλλά και νέους σε προχωρημένη ηλικία. Για μας η ηλικία είναι ενδεικτική. Σε μια ομάδα που προσπαθεί για ένα κοινό αποτέλεσμα, οι ηλικίες δεν παίζουν κανένα ρόλο. Όλοι είμαστε ένα και έτσι λειτουργούμε.
Οι ομάδες παρακολουθούν τετράωρα μαθήματα και σαν τελικό στόχο έχουν μια παράσταση στο τέλος της χρονιάς. Εκτός από τις πρόβες για την παράσταση, οι ομάδες πραγματοποιούν ασκήσεις ορθοφωνίας και φωνητικής, έτσι ώστε να μπορούμε να δουλεύουμε σωστά τη φωνή μας, να μην την καταπονούμε και να της δίνουμε τη σημασία που της αξίζει σαν βασικό εργαλείο του ηθοποιού. Επίσης, πραγματοποιούνται ασκήσεις επαφής και γνωριμίας, που έχουν σαν σκοπό τη γνωριμία των μελών, τη δημιουργία ενός φιλικού κλίματος, την απελευθέρωση των ατόμων και τέλος, την ένωση της ομάδας ώστε όλοι να δουλεύουμε για ένα κοινό στόχο. Τέλος, πολλοί αυτοσχεδιασμοί, που βοηθούν το κάθε άτομο να νιώσει πιο οικεία, να μάθει τους κανόνες του θεάτρου και μετέπειτα να λειτουργήσει σωστά πάνω στο σανίδι.

Στις θεατρικές μας ομάδες θα μάθετε να επεξεργάζεστε και να εκδηλώνετε τα συναισθήματα σας και να ανακαλύψετε τον κρυμμένο κόσμο που είναι μέσα σας.

Μέσα από τις πρόβες για την παράσταση που θα ανεβάσουμε στο τέλος της χρονιάς, θα διασκεδάσουμε, θα προβληματιστούμε, θα μάθουμε και θα αποκτήσουμε εμπειρίες αξέχαστες. Γιατί το θέατρο μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.