Σεμινάρια στα μέτρα σας…
Error management, self-esteem, self-confidence, teamwork, innovative thinking, flexibility, thinking out of the box…, είναι μόνο κάποιοι από τους όρους που κατακλύζουν το σύγχρονο εταιρικό περιβάλλον, και στοιχεία που τα σημερινά στελέχη καλούνται να έχουν ως καθοριστικούς παράγοντες επιτυχίας.
Τo Theater Labs είναι εδώ για να ικανοποιήσει αυτές τις ανάγκες μέσω μιας team bonding δραστηριότητας.

Μαζί με την παρέα σας ή με τους υπαλλήλους σας ή με τους συνεργάτες σας μπορείτε να αποκτήσετε γνώσεις και παιχνίδι που θα το συζητάτε για πολύ καιρό. Μάθετε τώρα τον τρόπο να εκμεταλλεύεστε κάθε ευκαιρία που θα βρεθεί μπροστά σας. Μέσα από ένα Team bonding event θα αποκτήσετε τα εργαλεία για να το κάνετε μόνοι σας. Και σίγουρη εγγύηση, θα περάσουμε πολύ καλά.

Το Theater Labs σας τα προσφέρει όλα αυτά βάσει του δικού σας προγράμματος. Πείτε μας το στόχο σας και εμείς θα σας βοηθήσουμε να τον πετύχετε. Είτε είναι επαγγελματικός είτε αφορά μόνο την διασκέδαση σας, είτε ότι άλλο εσείς έχετε σκεφτεί. Μαζί θα βρούμε το χρόνο έχοντας υπ’ όψιν το πρόγραμμα σας, σε δικό μας ή δικό σας χώρο. Μαζί σας θα πρέπει να φέρετε την καλή σας διάθεση. Όλα τα άλλα τα προσφέρουμε εμείς.

Μέσα από όλα αυτά θα βγούμε όλοι καλύτεροι άνθρωποι και σίγουρα πιο γεμάτοι. Κάποια από τα πράγματα που θα αποκτήσουμε είναι:

α) Μετατροπή της αποτυχίας, σε ευκαιρία για νέα επιτυχία.
β) Αποφασιστικότητα και δυναμική σε κάθε μας εμφάνιση μπροστά σε κοινό.
γ) Εμπιστοσύνη στο φίλο και συνεργάτη μας.
δ) Ομαδική εργασία. Καλύτερες σχέσεις στο εργασιακό μας περιβάλλον.
ε) Έξυπνοι και πρωτότυποι τρόποι χειρισμού του απρόβλεπτου.
στ) Ταχύτητα στη σκέψη και στο χρόνο αντίδρασης.
ζ) Αύξηση παρατηρητικότητας και άνεση σε οποιονδήποτε χώρο.

Εκτός από τους δικούς σας στόχους εμείς σας εγγυόμαστε πως τα οφέλη που θα αποκομίσετε δεν θα είναι πρόσκαιρα και κάποιες από τις ασκήσεις μας θα προσπαθήσετε να τις κάνετε αργότερα μόνοι σας με τους φίλους σας. Αυτή η εμπειρία σας θα είναι από τις στιγμές που δεν θα θέλετε να τελειώσει με τίποτα.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να συζητήσουμε και να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε το χρόνο να δημιουργήσουμε μαζί.

babisaronis@gmail.com
6945665851

TheaterLabs

About TheaterLabs

Τα Theater Labs είναι εργαστήρια θεάτρου.